LUOTETTAVAT TEKIJÄT
AMMATTIMAINEN TOTEUTUS
KATTAVAT PALVELUT

Kaikki mitä kotisi muutokseen tarvitset.

Tarjoamme monipuolisia rakennusalan palveluita: rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa. 

Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Olemme vuonna 2008 perustettu kotimainen rakennusyritys.  Yrityksellämme on monipuolista osaamista ja vuosien kokemusta rakennusalalta. Asiakaskuntaamme ovat mm. yksityiset asiakkaat, taloyhtiöt, isännöitsijät ja yritykset. Otamme vastaan niin pienet kuin suuret urakat. Päätoiminta-alueenamme ovat pääkaupunkiseutu ja sen lähikunnat. Kalusteita, keittiöitä ja materiaaleja toimitamme koko Suomeen. Tarjoamme palveluita perinteisen korjausrakentamisen lisäksi myös rakennusentisöinnin puolelta.

toimintamallimme

Yrityksemme toiminta perustuu rehellisyyteen ja intohimoon rakentamista kohtaan. Työt tehdään vastuullisesti, rakennusmääräyksiä ja säännöksiä noudattaen.  Vastaanotetut urakat toteutamme rakennusmääräysten mukaisesti ja huolehdimme siitä, että työntekijöillä on tarvittavat luvat urakan toteuttamiseen, kuten esim. VTT:n vesieristyssertifikaatti.  Suunnittelemme urakat siten, että niistä aiheutuu sinulle mahdollisimman vähän häiriötä. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja kuuntelemme toiveitasi urakan aikana.  Halutessasi saat myös sisustussuunnittelu- sekä projektinhallintapalvelut yhteistyökumppanimme kautta. Näin saat halutessasi koko remontin suunnittelusta toteutukseen Avaimet käteen -mallilla.

Hinnoittelu

Hinnoittelumme perustuu toteutuvaan työmäärään, joko tuntiveloituksena tai urakkahintana. Tarjoamme myös rahoitusmahdollisuuden remonttiprojektiisi. Käymme aina kohteessa ilmaisella kartoituskäynnillä ja teemme urakkatarjouksen velotuksetta. 

 

Photo by deliormanli/iStock / Getty Images

Palvelut

Huoneisto- tai liiketilaremonttisi yksilöllisestä suunnittelusta toteutukseen. Palvelumme kattaa kaikki kotisi tai liiketilasi rakennus- ja remontointityöt. Halutessasi saat sisustussuunnitelmat sekä projektinhallinnan tarjousvaiheesta urakan valvontaan ja valmistumiseen. Toteutamme kaiken kokoisia projekteja aina pintaremonteista laajempiin kokonaisuuksiin.

Me autamme sinua remontoinnin onnistumisessa. 


HUONEISTOREMONTIt

Kaikki tasoitustyöt ja koriste- ja pintamaalaustyöt, tapetoinnit, lattioiden uusiminen, listoitukset, pohjaratkaisun muutostyöt, huoneistojen yhdistämiset ja mm. äänieristysratkaisut.


SISUSTUSSUUNNITTELU

Onnistunut lopputulos alkaa aina hyvästä suunnittelusta. Teemme yhteystyötä sisustussuunnittelija Anna Koposen kanssa; hänen avullaan toteutuvat sekä suuret muutosprojektit ja, että ratkaisut pienempiin sisustuspulmiin. Saat suunnitelmat laajasta tilasuunnittelusta aina pienemmän tilan pintamateriaaleihin ja värivalintoihin.  Katso www.annakoponen.fi


LIIKETILAREMONTIT

Liiketiloihin pintaremontin lisäksi sisustusratkaisuja tai toiminnallisia rakenteita tilan käyttötarpeen mukaan, esimerkiksi vastaanottotiskit tai lasielementtisermit.


PROJEKTINHALLINTA

Tilan tai kodin muutosprojektiin liittyy monta liikkuvaa osaa: mm. aikatauluttaminen, yhteydenpito eri toimijoihin, tavaran tilaukset, asennukset, toimitukset ja koordinointi. Yhteistyökumppanimme Anna Koponen hoitaa ammattitaidolla ja pitkällä projektikokemuksella muutostöiden projektihallinnan.


JULKISIVU- JA PIHAREMONTIT

Maalaustyöt ja öljykäsittelyt, rappaukset, katokset, valokatteet ja terassien rakentaminen, Kattoremontit ja osittaiset korjaustyöt, rännien, läpivientipellitysten yms. asennukset, salaojaremontit.


KEITTIÖT JA KYLPYHUONEET

Sisustussuunnittelijan sinulle yksilöllisesti suunnittelema keittiö, kylpyhuonekalusteet ja säilytysratkaisut. Halutessasi saat uuden unelmiesi keittiön avaimet käteen -periaatteella. 

 

Keittiöt

Olemme asentaneet asiakkaillemme vuosien saatossa valtavan määrän erilaisia keittiöitä eri keittiöbrändeiltä. Usein asiakkaamme haluavat tietää mitä keittiömerkkiä suosittelemme. Tästä nousi tarve tarjota asiakkaillemme mielestämme parasta ja kattavinta keittiöratkaisua. Kun sitten löysimme yhteistyökumppaniksemme ammattisuunnittelijan,  voimme tarjota sinulle nyt unelmiesi keittiön.

Käytämme markkinoiden parhaita ovi- ja mekanismivalmistajia ja tarjoamme juuri Sinulle oikean keittiön.
Ota yhteyttä yhteistyökumppaniimme sisustussuunnittelija Anna Koposeen ja kysy lisää yksilöllisistä design keittiöratkaisuistamme. 

Saat meiltä myös kaikki kodin säilytysjärjestelmät ja tilanjakajat liukuovikaapistoista vaatehuoneisiin. 

 

 

Suunnittelu

Tarjoamme remonttiprojektiisi rakennus- ja remontointipalvelujen lisäksi myös suunnittelu- ja projektinhallintatyön. Toimimme yhteistyössä sisustussuunnittelija Anna Koposen kanssa. Näin saat halutessasi koko paketin yksilöllisen suunnittelusta ammattimaiseen toteutukseen.. Haluatessasi hoidamme kaiken projektiisi liittyen tuotteiden tilauksesta ja menekkilaskennasta aina valaisimien ja verhojen asennukseen saakka. Ota yhteyttä ja varaa ilmainen alkukartoitustapaaminen toimistollemme: Mechelininkatu 17 A, 00100 Helsinki. Tulemme mielellään myös kohteeseen tapaamaan sinua. 

 Myynti- projektinhallinta- ja suunnittelupalveluja tilassa tarjoaa sisustussuunnittelija Anna Koponen kanssa. Rakennus- ja remontointipalveluista voit keskustella Lauri Peltosen tai Miika Leskisen kanssa.

Tervetuloa ilmaiseen alkukartoitukseen!  
Tervetuloa suunnittelu- showroomtilamme osoitteeseen Mechelininkatu 17 A. Olemme kuitenkin usein asiakkaalla tai työmaalla, joten soita tai lähetä viestiä, niin varataan tapaamisaika.

 

ETSIMME

joukkoomme osaavaa ja monipuolista rakennusalan ammattilaisia. 

Odotamme sinulta monipuolista rakennusalan osaamista, siistiä työjälkeä, tekemisen meininkiä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Jos haluat osaksi hyvää tiimiä, ota yhteyttä ja vakuuta meidät osaamisellasi!

 

Lähetä sähköpostia otsikolla REKRY osoitteeseen info@vanhakaupunki.fi.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, tavoitat meidän puhelimitse:
Lauri Peltonen 050 546 1674
Miika Leskinen 050 540 2994

 
 

yhteystiedot

Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy
Y-tunnus: 2199867-4
Mechelininkatu 17 A
00100 Helsinki

Urakkatarjouspyynnöt:
Lauri Peltonen 050 546 1674
Miika Leskinen 050 540 2994
info@vanhakaupunki.fi
 

Jätä meille viesti tai yhteydenottopyyntö. Voit tulla käymään myös toimistollamme, mutta kannattaa soittaa etukäteen, sillä olemme usein asiakkaalla tai työmaalla.

Olen kiinnostunut

 


Suunnittelu- ja showroom
Mechelininkatu 17 A
00100 Helsinki

Sisustussuunnittelu ja projektinhallintapalvelut:
Anna Koponen Interior Design Oy
www.annakoponen.fi
info@annakoponen.fi
050 342 9045