Teemme urakoita yksityisasiakkaille, taloyhtiöille ja säätiöille pääkaupunkiseudulla
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Huoneistoremontti Töölö, Helsinki 1

Tässä Töölön kohteessa toteutettiin n.140m2 asuntoremontti, jossa tehtiin useita pohjaratkaisun muutoksia: keittiö siirtyi, kylpyhuone laajennettiin, rakennettiin uusi kodinhoitohuone, uusi makuuhuone ja avattiin keittiö-olohuoneen aluetta.

Samalla lattian pohjarakenteita uusittiin ja eristettiin, pintalattiat uusittiin koko asunnossa ja tilalle asennettiin askeläänieristys huomioiden paksu lankkulattia, jonka alueella kynnykset madallettiin lattian tasoon.

Asunnon sisäpuolella tehtiin kaikki uudet LVIS-työt. Uusi kylpyhuone varustettiin laadukkailla vesikalusteilla ja tyylikkäällä laatoituksella, myös uusi kodinhoitohuone sai tyylikkään laatoituksen ja toimivan varustelun.

Keittiöön tehtiin lattialämmitetyn laatoituksen alue, jonka pinta on samassa tasossa muun lattian kanssa. Keittiö-olohuoneen alueelle tehtiin kattoon koteloinnit kipsilistoja ja epäsuoraa valaistusta varten.

Olohuoneen työosuuksien aikana lattiasta löytyi positiivisena yllätyksenä vanha kakluunin pohja ja seinän sisältä savuhormi, joka tarkistettiin ja otettiin asianmukaiseen käyttöön, uudelle kakluunille valettiin tukeva pohja ja näin asunto sai lisäarvoa kakluunista.

Lopuksi asunnon pinnat maalattiin ja osa seinistä tapetoitiin, vanhat komeroiden ovet ja väliovet saivat arvoisensa käsittelyn ja urakka saatiin valmiiksi. Tätä urakkaa oli mukava tehdä erityisesti sen monipuolisuuden takia.

Asiakkaan kommentti toteutuksesta:

”Kiitos hienosti onnistuneesta remontista! Varmasti käytämme Vanhaa Kaupunkia myös tulevissa remonteissa.”

Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Mechelininkatu 17 A
00100 Helsinki

Urakkatarjouspyynnöt

Miika Leskinen 050 540 2994
Lauri Peltonen 050 546 1674
info@vanhakaupunki.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Vanha kaupunki