Teemme urakoita yksityisasiakkaille, taloyhtiöille ja säätiöille pääkaupunkiseudulla
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kylpyhuoneremontti Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Olemme kokeneita märkätilojen asiantuntijoita. Kylpyhuoneremontti, kodinhoitohuone- tai saunaremontti sekä muut märkätilat toteutetaan aina ammattitaidolla ja tarkkuudella. Toiminta-alueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pk-seutu. Tarvittaessa toimimme koko Uudellamaalla.

Kylpyhuonermeontti
Kylpyhuonermeontti

Kylpyhuoneremontti Helsingin alueella

Kylpyhuoneremontti on erityisen tärkeää toteuttaa asianmukaisesti, määräyksien mukaan ja materiaalivalmistajien ohjeiden mukaisesti.  Meillä vesieristystyöt toteutetaan märkätilasertifikaatin omaavan asentajan toimesta. Laatoittajamme ovat oman alansa asiantuntijoita ja heillä on kokemusta niin luonnonkivilaattojen, puristelaattojen, kuin perinteisempien keraamisten materiaalien käytöstä.

Laatan koko voi olla pieni tai suuri, meillä on siihen kokenut työntekijä ja välineet. Pystymme tekemään myös erityisratkaisuja, kuten laatoitettuja hyllyjä tai syvennyksiä, tai linjalattiakaivot suurella laatalla ja yhdensuuntaisella kaadolla. Saunat voidaan tehdä mittatyönä asiakkaan toiveet huomioiden, lauteet metritavarasta tai valmiilla laudepaketeilla. Meillä on kokemusta useista eri puulajeista ja eri mallisista saunoista

Meiltä myös suunnittelupalvelu

Tarvittaessa saat apua kylpyhuoneen, kodinhoitohuoneen tai saunan suunnitteluun sisustussuunnittelijalta joko konsulttikäyntinä, varsinaisena sisustussuunnitelmana tai kokonaisvaltaisena apuna materiaalihankinnat ja projektinhallinta huomioiden.  

Jätä meille tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä ja voimme käydä rauhassa projektisi yksityiskohdat läpi. Kylpyhuoneremontti toteutetaan Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella. Me kuuntelemme, neuvomme ja toteutamme!

Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Mechelininkatu 17 A
00100 Helsinki

Urakkatarjouspyynnöt

Lauri Peltonen 050 546 1674
Miika Leskinen 050 540 2994
info@vanhakaupunki.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2021 Rakennusliike Vanha kaupunki