Viihtyisä keittiö on kodin sydän
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Laadukas keittiöremontti Helsingissä ja pk-seudulla

Kauttamme saat viihtyisän ja toimivan keittiön avaimet käteen -ratkaisuna! Toteutamme korkealaatuiset keittiöremontit Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella, mutta tarpeen mukaan myös muualla Etelä-Suomessa. Halutessasi voit ostaa kauttamme markkinoiden parhaiden keittiövalmistajien tuotteet.

Keittiöremontti
Keittiöremontti

Keittiöremontti Helsingin alueella

Keittiö on kodin sydän, jonka toimivuuteen ja viihtyvyyteen kannattaa panostaa. Keittiössä vietetään monissa kodeissa enemmän aikaa kuin missään muualla, ja laadukkaasti toteutetulla keittiöllä voidaan vaikuttaa tietysti myös asunnon arvoon. Me toteutamme kaikenlaiset keittiöremontit Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella oli kyse sitten vanhan tai uuden keittiön kunnostamisesta.

Toimimme yhteistyössä markkinoiden parhaiden keittiövalmistajien kanssa, ja halutessasi voit tilata kauttamme myös itse keittiön. Kun tilaat keittiön meiltä, voimme tehdä tilauksesta helpompaa tuttujen kontaktiemme avulla. Hoidamme pitkällä kokemuksella keittiöön liittyvät asennustyöt sekä tarvittavat pohjatyöt, kuten vanhan keittiön purkamisen.

Laatu näkyy työnjäljessämme

Voit luottaa siihen, että tekemissämme projekteissa näkyy laadukas työnjälki ja laatu. Toteutamme keittöremontit asiakkaan kannalta miellyttävästi pitäen työmaan siistinä ja ottamalla huomioon projektin kokonaisvaltaisen etenemisen.

Toteutamme kaikenlaiset keittiön remontoimiseen tai rakennukseen liittyvät työt. Kauttamme onnistuvat myös vaativat työt, kuten komposiittitasojen työstö, LVIS-tekniikan siirtäminen ja uudelleenreititys, pintojen suoristukset ja vahvistukset ja lattiaremontit keittiön alueella. 

Komposiittitasot voit halutessasi tilata meiltä suoraan, jolloin keittiöön ei tarvita erillistä tasotoimittajaa ja aikataulut on helpompi suunnitella. 

Keittiöremontti
Keittiöremontti

Remontti avaimet käteen -palveluna

Halutessasi toteutamme keittiöremonttisi kokonaisvaltaisena pakettina.  Kun tilaat keittiön meiltä, voimme tehdä tilauksesta helpompaa tuttujen kontaktiemme avulla. 

Pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihimme kuuluu useita Suomessa toimivia keittiöliikkeiden kärkinimiä, mutta tekemämme keittiöremontit eivät kuitenkaan rajoitu näiden toimijoiden valmistamiin tuotteisiin, vaan voit halutessasi tilata keittiön myös muualta. Vuosien saatossa olemme asentaneet asiakkaillemme suuren määrän erilaisia keittiöitä useilta eri keittiöbrändeiltä.

Keittiöremontti
Keittiöremontti

Toteutamme vaativatkin projektit

Autamme sinua suunnittelemaan keittiön, jonka toiminnot ovat huippuunsa hiottuja tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä unohtamatta! Toteutamme kaapistot, työtasot ja muut yksityiskohdat tarpeesi mukaan.

Ennen keittiöremontin aloittamista, tulemme paikan päälle kartoituskäynnille kuuntelemaan toiveesi  ja tarpeesi keittiöremontin suhteen. Tämän perusteella autamme sinua tekemään tarvittavat tuote- ja materiaalivalinnat. Halutessasi voit tässä vaiheessa sisällyttää projektiin mukaan myös sisustussuunnittelijan. Autamme suunnittelemaan keittiön, joka on sekä viihtyisä että täydellisesti toimiva.

Tarvitsetko myös suunnittelupalvelua?

Saat kauttamme projektiisi keittiöremontti-, rakennus- ja remontointipalveluiden lisäksi myös ammattitaitoisen suunnittelu- ja projektinhallintatyön. Toimimme yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden kanssa, jotka auttavat sinua valitsemaan remonttiisi toimivat ja yksilölliset ratkaisut. Halutessasi hoidamme kaiken urakkaan liittyen aina tuotteiden tilauksesta ja menekkilaskennasta valaisimien ja vetimien valitsemiseen saakka.

Tulemme mielellämme remontoitavaan kohteeseen tapaamaan sinua. Halutessasi voit tulla keskustelemaan toiveistasi myös toimistollemme osoitteeseen Mechelininkatu 17 A, 00100 Helsinki. Sovithan kanssamme aina  etukäteen tapaamisajan, sillä olemme usein työmaalla. Tutustu myös huoneistoremontti -sivun sisältöön, mikäli etsit laajempaa kokonaisuutta! Kauttamme hoituu myös laadukas kylpyhuoneremontti.

Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Mechelininkatu 17 A
00100 Helsinki

Urakkatarjouspyynnöt

Lauri Peltonen 050 546 1674
Miika Leskinen 050 540 2994
info@vanhakaupunki.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2020 Rakennusliike Vanha kaupunki