Viihtyisä keittiö on kodin sydän
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Keittiöremontti Helsinki ja pk-seutu

Meiltä onnistuu korkealaatuinen keittiöremontti alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa, mutta tarpeen mukaan myös muualla Etelä-Suomessa. Kauttamme saat viihtyisän ja toimivan keittiön avaimet käteen -ratkaisuna! Halutessasi voit ostaa kauttamme markkinoiden parhaiden valmistajien tuotteet sekä keittiön suunnittelupalvelut.

Keittiöremontti Helsinki-Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy
Keittiöremontti Helsinki ja lähiseutu - Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Keittiöremontti Helsinki ja lähiseutu

Keittiö on kodin sydän, jonka toimivuuteen ja viihtyvyyteen kannattaa panostaa. Laadukkaalla toteutuksella voidaan vaikuttaa tietysti myös asunnon arvoon. Meiltä onnistuu laadukas keittiöremontti oli kyse sitten vanhan kunnostamisesta tai uuden rakentamisesta. Toimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu.

Toimimme yhteistyössä markkinoiden parhaiden keittiövalmistajien kanssa, joten saat kauttamme koko keittiön asennuksineen. Teemme tilauksesta helpompaa tuttujen kontaktiemme avulla. Hoidamme pitkällä kokemuksella kaikki keittiöremontin asennustyöt sekä tarvittavat pohjatyöt kuten purkamisen.

Laatu näkyy työmme jäljessä

Voit luottaa siihen, että tekemissämme projekteissa näkyy laadukas työnjälki ja laatu. Meiltä onnistuu ammattitaitoinen keittiöremontti (Helsinki ja lähiseutu). Pidämme työmaan siistinä ja otamme huomioon projektin kokonaisvaltaisen etenemisen.

Toteutamme kaikenlaiset remontoimiseen tai rakennukseen liittyvät työt. Kauttamme onnistuvat myös vaativat työt, kuten komposiittitasojen työstö, LVIS-tekniikan siirtäminen ja uudelleenreititys, pintojen suoristukset ja vahvistukset ja lattiaremontit keittiön alueella. Komposiittitasot voit halutessasi tilata meiltä suoraan, jolloin keittiöön ei tarvita erillistä tasotoimittajaa ja aikataulut on helpompi suunnitella. 

Keittiöremontti avaimet käteen -palveluna -Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy
Keittiöremontti -Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Keittiöremontti avaimet käteen -palveluna

Halutessasi keittiöremontti voidaan toteuttaa kokonaisvaltaisena pakettina. Pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihimme kuuluu useita Suomessa toimivia keittiöliikkeiden kärkinimiä. Tekemämme remontit eivät kuitenkaan rajoitu näiden toimijoiden valmistamiin tuotteisiin vaan voit halutessasi tilata keittiön myös muualta. Vuosien saatossa olemme asentaneet asiakkaillemme suuren määrän erilaisia ratkaisuita useilta eri keittiöbrändeiltä.

Toteutamme keittiöremontin yhteydessä kaapistot, työtasot ja muut yksityiskohdat tarpeesi mukaan -Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy
Keittiöremontti -Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Toteutamme vaativatkin projektit

Autamme sinua suunnittelemaan keittiön, jonka toiminnot ovat huippuunsa hiottuja tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä unohtamatta! Toteutamme keittiöremontin yhteydessä kaapistot, työtasot ja muut yksityiskohdat tarpeesi mukaan.

Ennen remontin aloittamista, tulemme paikan päälle kartoituskäynnille kuuntelemaan toiveesi ja tarpeesi keittiöremontin suhteen. Tämän perusteella autamme sinua tekemään tarvittavat tuote- ja materiaalivalinnat. Halutessasi voit tässä vaiheessa sisällyttää projektiin mukaan myös sisustussuunnittelijan. Autamme suunnittelemaan keittiön, joka on sekä viihtyisä että täydellisesti toimiva. Jätä keittiöremontti osaaviin käsiin!

Tarvitsetko myös suunnittelupalvelua?

Tilaa meiltä kokonaisvaltainen keittiöremontti. Saat kauttamme projektiisi rakennus- ja remontointipalveluiden lisäksi myös ammattitaitoisen suunnittelu– ja projektinhallintatyön. Toimimme yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden kanssa, jotka auttavat sinua valitsemaan remonttiisi toimivat ja yksilölliset ratkaisut. Halutessasi hoidamme kaiken keittiöremonttiin liittyen aina tuotteiden tilauksesta ja menekkilaskennasta valaisimien ja vetimien valitsemiseen saakka.

Tulemme mielellämme remontoitavaan kohteeseen tapaamaan sinua. Halutessasi voit tulla keskustelemaan toiveistasi myös toimistollemme osoitteeseen Mechelininkatu 17 A, 00100 Helsinki. Sovithan kanssamme aina etukäteen tapaamisajan, sillä olemme usein työmaalla. Tutustu myös huoneistoremontti -sivun sisältöön, mikäli etsit laajempaa kokonaisuutta! Kauttamme hoituu myös laadukas kylpyhuoneremontti. Ota yhteyttä ja kysy lisää keittiöremontista tai muusta työstä!

Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Mechelininkatu 17 A
00100 Helsinki

Urakkatarjouspyynnöt

Miika Leskinen 050 540 2994
Lauri Peltonen 050 546 1674
info@vanhakaupunki.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Vanha kaupunki