Korkealaatuiset toimitilaremontit Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Laadukas toimitilaremontti auttaa vakuuttamaan asiakkaat

Meiltä liiketilaremontti toiveidesi mukaisena! Korkealaatuinen toimitilaremontti voidaan toteuttaa alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa, mutta tarpeen mukaan myös muualla Etelä-Suomessa. Tee yrityksesi asiakkaisiin lähtemätön ensivaikutelma viihtyisällä ympäristöllä ja tilaa toimistoremontti meiltä.

Toimitilaremontti
Toteutettu työ: Arkkitehtitoimiston muutostyöt
Toimitilaremontti
Toteutettu työ: Neuvotteluhuone, äänieristysseinä, lattia, pinnat

Toimistoremontti lisää asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyisyyttä

Kutsuva toimitila toimii parhaimmillaan yrityksen käyntikorttina, joten liiketilaremontti kannattaa toteuttaa kunnolla: lopputuloksella on liiketoiminnan kannalta keskeinen merkitys. Ammattitaitoisesti tehty toimistoremontti auttavat sinua saamaan liiketilasi tehokäyttöön ja luot työntekijöille miellyttävät puitteet päivittäiseen tekemiseen.

Meiltä toimitilaremontti yrityksen tarpeen mukaan. Kauttamme saat niin pintaremontit, saneeraukset, purkutyöt, laatoitukset, tasoitetyöt kuin LVIS- ja keittiökin. Halutessasi saat kauttamme myös sisustussuunnittelijan palvelut, jolloin remontin yhteydessä saat viimeisteltyä tilojen kokonaisvaltaisen ilmeen. Pystymme toteuttamaan toimitilaremontin myös esteettömyyskriteerit huomioiden.

Meiltä toimitilaremontti kokonaisurakkana

Jokainen työntekijämme on alansa kokenut tekijä, joten pystymme toteuttamaan myös toimitilaremonttien erikoisratkaisut. Toteutamme mielellämme muun muassa toimitilojen pohjaratkaisujen muutostyöt, uusien työpisteiden toteutukset, vastaanottotiskin, odotustilan, sekä erityisosaamista vaativat äänieristetyt tilat, tai esteettömyysratkaisut, kuten inva-wc:n.

Kauttamme onnistuvat myös sähkö- ja putkityöt, joten saat halutessasi kaikki toimistoremonttiin liittyvät palvelut samalta toimijalta. Halutessasi toteutamme toimitilallesi yhteistyökumppanimme kautta myös sisustussuunnitteluun liittyvät ratkaisut. Tilaa liiketilaremontti meiltä!

Toimitilaremontti
Toteutettu työ: Arkkitehtitoimiston muutostyö, neuvottelutilat
Toimitilaremontti
Toteutettu työ: Myymälän sisustusremontti, pintatyöt

Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme puhuvat puolestaan

Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme puhuvat puolestaan, sillä olemme toteuttaneet monia upeita liiketilaremontteja. Suurin osa toteutetuista urakoistamme on tullut meille suositusten kautta. Olemme tietoisia tästä ja pyrimme jatkossakin toteuttamaan työt niin, että toimintamme huomataan positiivisessa mielessä. Ota yhteyttä, niin pääsemme näyttämään asian todeksi. Pyydä meidät käymään, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava toimistoremontti.

Liiketilaremontti voi sisältää:

 • vastaanottotiskit
 • odotustilat, erilliset työtilat ja työaluerajaukset korokkein, sermein yms.
 • tasoitetyöt
 • pintamaalaustyöt
 • tapetoinnit
 • lattioiden uusimisen
 • listoituksen
 • pohjaratkaisun muutostyöt
 • kevyiden ja kantavien seinien purkutyöt ja aukotukset
 • äänieristysratkaisut
 • sisäilmaremontit
 • kylpyhuoneremontit ja kylpyhuoneiden erikoisratkaisut
 • keittiöremontit
 • laatoitukset (myös suuret)
 • esteettömyyskartoitukset ja -remontit, sisältäen mm. inva-wc:t

Toteutettu työ: Kauneuskeskus Fenix, pääkaupunkiseudun toimitilat
Toteutettu työ: Kauneuskeskus Fenix, pääkaupunkiseudun toimitilat

Tarvitsetko suunnittelupalvelua?

Saat kauttamme projektiisi rakennus- ja remontointipalveluiden lisäksi ammattitaitoisen suunnittelu- ja projektinhallintatyön. Toimitilaremontti voidaan toteuttaa yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden kanssa, jotka auttavat sinua valitsemaan remonttiisi toimivat ja yksilölliset ratkaisut. Voimme hoitaa kaiken urakkaan liittyen aina tuotteiden tilaamisesta ja menekkilaskennasta vetimien ja valisimien valitsemiseen ja asentamiseen saakka.

Tulemme mielellämme toimitiloihinne tapaamaan sinua. Halutessasi voit tulla keskustelemaan toiveistasi myös toimistollemme osoitteeseen Mechelininkatu 17 A, 00100 Helsinki. Tapaamisaika kannattaa sopia etukäteen, sillä olemme usein työmaalla. Toteutetaan yhdessä toimistoremontti, joka nostaa toimitilojesi viihtyisyyden uudelle tasolle!

Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Mechelininkatu 17 A
00100 Helsinki

Urakkatarjouspyynnöt

Miika Leskinen 050 540 2994
Lauri Peltonen 050 546 1674
info@vanhakaupunki.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Vanha kaupunki