Teemme urakoita yksityisasiakkaille, taloyhtiöille ja säätiöille pääkaupunkiseudulla
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Huoneistoremontti Töölö, Helsinki 2

Toteutimme asiakkaalle huoneistoremontin Töölössä. Tämä asunto oli kooltaan n.185m2 ja ennestään kohtalaisen hyvässä kunnossa, mutta tarvitsisi hieman päivitystä pintoihin, pieniä muutoksia pohjaan, sekä mm. keittiöremontin.

Asunnosta purettiin yksi ikkunallinen väliseinä, joka oli todennäköisesti aiemmin palvellut tilan käyttönä toimistohuoneistona. Seinän purulla asuntoon saatiin yksi selkeästi muita huoneita suurempi ja näin paremmin edukseen erottuva olohuone/sali. Olohuoneen ja eteishallin kattoon tehtiin samalla alakatot, osittain sähköreititysten ja osittain valaistuksen takia.

Vanha keittiö purettiin ja rakennettiin uusi keittiö, joka sointuu ulkonäöltään asunnon muuhun ilmeeseen. Lisäksi tehtiin paljon listoitustöitä, kaikkien seinäpintojen maalaustyöt, sekä pistorasioiden upotuksia ja muita sähkötöitä. Koko asunnossa tehtiin listoitustyön ohessa myös lattian ja seinän raja-alueen ilmatiivistysteippaus siihen liittyvine tasoitus- ja tiivistystöineen.

Tämä urakka oli kokoluokaltaan toinen samalle asiakkaalle toteutettu urakka.

Asiakkaan kommentti toteutuksesta:

Hyvä ja luotettava remonttikumppani suunnittelusta toteutukseen.

Rakennusliike Vanha Kaupunki on remontoinut kaksi kotiamme. Olemme olleet tyytyväisiä sekä työn jälkeen että projektin etenemiseen. Heidän kanssaan on ollut helppo keskustella, suunnitella ja sopia asioista. Myös silloin kun asiat eivät mene alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Olemme suositelleet Rakennusliike Vanha Kaupunkia myös ystävillemme ja olemme saaneet kuulla heidän olleen tyytyväisiä.

Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Mechelininkatu 17 A
00100 Helsinki

Urakkatarjouspyynnöt

Miika Leskinen 050 540 2994
Lauri Peltonen 050 546 1674
info@vanhakaupunki.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Vanha kaupunki