Aitoa osaamista ja laadukasta työtä
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Huoneistoremontti Helsinki ja pk-seutu

Meiltä huoneistoremontti yksilöllisestä suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen saakka! Toteutamme remontit pääkaupunkiseudulla alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä sopimuksen mukaan myös muualla Etelä-Suomessa. Tilatessasi remontin meiltä, voit luottaa siihen, että jälki on viimeisteltyä ja lopputulos kestää aikaa.

Huoneistoremontti huolella - Vanha Kaupunki Oy
Huoneistoremontti Töölö Helsinki - Vanha Kaupunki Oy

Ammattitaitoisesti tehty huoneistoremontti on sijoitus

Huoneistoremontti toteutetaan alusta loppuun saakka korkealla ammattitaidolla. Toimintamme perustuu rehellisyyteen sekä intohimoon rakentamista ja remontoimista kohtaan. Tämä näkyy myös lopputuloksessa. 

Hoidamme erikokoiset huoneistoremontit (Helsinki ja pk-seutu) laadukkaasti, tarkasti sekä rakennusmääräyksiä ja -säännöksiä noudattaen. Toteutamme työt niin, että sinulle koituu remontista mahdollisimman vähän häiriötä. Me pidämme työkohteestamme hyvää huolta. 

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Olemme toteuttaneet muun muassa nämä kaksi näyttävää huoneistoremonttia Helsingin Töölössä. Vasemmalla oleva kohde oli noin 185 m2:n asunto, jonne tehtiin pintaremontti, pohjan muutostöitä ja keittiöremontti. Keittiötä siirrettiin, kylpyhuonetta laajennettiin ja keittiön ja olohuoneen aluetta avattiin. Lisäksi rakennettiin uusi kodinhoitohuone ja makuuhuone.

Oikealla puolella oleva kohde oli noin 140 m2:n asunto, jossa tehtiin useita pohjaratkaisun muutoksia. Väliseiniä purettiin, keittiö remontoitiin ja alakattoja asennettiin. Uutta ilmettä saatiin myös listoituksella ja maalilla. Klikkaa kuvia, jotta pääset lukemaan koko kuvauksen.

Huoneistoremontti Töölö, Helsinki

Aitoa osaamista

Tilatessasi työn meiltä voit olla varma, että paikalle saapuu aidosti urakasta kiinnostunut osaaja, joka myös kuuntelee toiveitasi urakan aikana. Kokeneilta ammattilaisiltamme onnistuvat myös vaativammat projektit, kuten huoneiston pohjaratkaisun muutostyöt ja kantavien seinien purkaminen. 

Huoneistoremontti toteutetaan aina laadukkaalla jäljellä. Toimialuettamme on Helsinki ja muu pk-seutu. Kauttamme hoituu myös esimerkiksi kylpyhuoneremontti, keittiöremontti ja vaativatkin laatoitustyöt. Toteutamme myös remontit liiketiloihin. Halutessasi saat meiltä myös sisustussuunnittelu– sekä projektinhallintapalvelut

Huoneistormeontti - parvi

Huoneistoremontti voi sisältää:

 • tasoitetyöt
 • pintamaalaustyöt
 • tapetoinnit
 • lattioiden uusimisen
 • listoituksen
 • pohjaratkaisun muutostyöt
 • kevyiden ja kantavien seinien purkutyöt ja aukotukset
 • äänieristysratkaisut
 • sisäilmaremontit
 • kylpyhuoneremontit ja kylpyhuoneiden erikoisratkaisut
 • keittiöremontti
 • laatoitukset (myös suuret)
 • esteettömyyskartoitukset ja -remontit

Huoneistoremontti myös vaativiin kohteisiin

Olemme erinomainen yhteistyökumppani, jolta onnistuu vaativakin huoneistoremontti. Pystymme toteuttamaan esimerkiksi kylpyhuoneiden erikoisratkaisut, kuten erilaiset laatoitetut hyllyt ja syvennykset, nurkkakaivot sekä tietenkin näyttävät saunatilat.

Käytämme sertifioituja märkätila-asentajia ja taitavia laatoittajia, joilla on kokemusta myös isokokoisten laattojen asentamisesta. Meillä on vankkaa kokemusta vanhoista taloista ja myös erityisosaammista vaativista sisäilmaremonteista, äänieristysratkaisuista ja esteettömyysremonteista. 

Tilasuunnittelu Helsinki ja pk-seutu

Huoneistoremontti (Helsinki ja lähiseutu) sisältää toisinaan myös tilasuunnittelua. Kokeneiden asiantuntijoidemme avulla saat huoneistosi parhaat puolet esiin. Kun tilasuunnitelma tehdään huolella osana projektia, esimerkiksi luonnonvalo ja huoneiston koko saadaan hyödynnettyä parhaaseen potentiaaliinsa.

Tilamuutoksiin liittyvien väliseinätöiden lisäksi toteutamme kantavien seinien muutostöitä. Kantavien seinien purku- ja tukemistyö on usein rakennusluvan varaista toimintaa ja näissä on hyvä, että toteuttajalla on ennestään kokemusta työstä. Tukemistekniikoista toteutamme työt tarpeen mukaan joko teräsbetonipalkeilla tai uutuutena hiilikuitutangoilla, joka on toteutuksena jonkin verran nopeampi ja yksinkertaisempi sekä myös vähemmän tilaa vievä. Pystymme purkamaan niin oviaukkoja, kuin kokonaisia seiniä osana huoneistoremonttia.

Keittiöremontti
Keittiöremontti

Kauttamme saat myös laadukkaat keittiöt

Keittiön toimivuuteen ja viihtyvyyteen kannattaa panostaa – onhan keittiö usein kodin keskipiste ja asunnon arvoon merkittävästi vaikuttava tekijä. Huoneistoremontin lisäksi meiltä onnistuu myös kokonaisvaltainen keittiöremontti sekä vanhojen keittiöiden päivitykset. Palveluihimme kuuluu myös ammattitaitoinen kylpyhuoneremontti.

Teemme tiivistä yhteistyötä markkinoiden parhaiden keittiövalmistajien kanssa, joten voit halutessasi tilata keittiön kustannustehokkaasti kauttamme. Hoidamme pitkällä kokemuksella keittiöön liittyvät asennustyöt sekä tarvittavat pohjatyöt, kuten vanhan keittiön purkamisen. Meiltä kokonaisvaltainen huoneistoremontti Helsinki ja pk-seutu. Kysy lisää!

Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Mechelininkatu 17 A
00100 Helsinki

Urakkatarjouspyynnöt

Miika Leskinen 050 540 2994
Lauri Peltonen 050 546 1674
info@vanhakaupunki.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Vanha kaupunki