Teemme urakoita yksityisasiakkaille, taloyhtiöille ja säätiöille pääkaupunkiseudulla
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Huoneistoremontti Helsinki ja pk-seutu

Meiltä huoneistoremontti yksilöllisestä suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen saakka! Toteutamme remontit pääkaupunkiseudulla alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa. Tarpeen mukaan myös muualla Etelä-Suomessa. Tilatessasi remontin meiltä, voit luottaa siihen, että jälki on viimeisteltyä ja lopputulos kestää aikaa.

Huoneistoremontti Töölö Helsinki
Huoneistoremontti Töölö Helsinki

Ammattitaitoisesti tehty huoneistoremontti on sijoitus

Toteutamme projektin alusta loppuun saakka korkealla ammattitaidolla. Toimintamme perustuu rehellisyyteen sekä intohimoon rakentamista ja remontoimista kohtaan. Tämä näkyy myös lopputuloksessa. 

Hoidamme erikokoiset huoneistoremontit (Helsinki ja pk-seutu) laadukkaasti, tarkasti ja rakennusmääräyksiä sekä -säännöksiä noudattaen. Toteutamme työt niin, että sinulle koituu remontista mahdollisimman vähän häiriötä. Me pidämme työkohteestamme hyvää huolta. 

Aitoa osaamista

Tilatessasi työn meiltä voit olla varma, että paikalle saapuu aidosti urakasta kiinnostunut osaaja, joka myös kuuntelee toiveitasi urakan aikana. Kokeneilta ammattilaisiltamme onnistuvat myös vaativammat projektit, kuten huoneiston pohjaratkaisun muutostyöt ja kantavien seinien purkaminen. 

Toteutamme huoneistoremontit Helsingissä ja lähiseudulla aina laadukkaalla jäljellä. Kauttamme saat myös esimerkiksi kylpyhuoneremontit ja vaativatkin laatoitustyöt. Halutessasi toteutamme sinulle myös sisustussuunnittelu- sekä projektinhallintapalvelut. 

Huoneistormeontti - parvi

Monipuoliset palvelut

Huoneistoremontti voi sisältää:

 • tasoitetyöt
 • pintamaalaustyöt
 • tapetoinnit
 • lattioiden uusimisen
 • listoituksen
 • pohjaratkaisun muutostyöt
 • kevyiden ja kantavien seinien purkutyöt ja aukotukset
 • äänieristysratkaisut
 • sisäilmaremontit
 • kylpyhuoneremontit ja kylpyhuoneiden erikoisratkaisut
 • keittiöremontit
 • laatoitukset (myös suuret)
 • esteettömyyskartoitukset ja -remontit

Toteutamme myös vaativat kohteet

Olemme erinomainen yhteistyökumppani, joka toteuttaa ammattitaidolla vaativatkin huoneistoremontit. Pystymme toteuttamaan esimerkiksi kylpyhuoneiden erikoisratkaisut, kuten erilaiset laatoitetut hyllyt ja syvennykset, nurkkakaivot, sekä tietenkin näyttävät saunatilat. 

Käytämme sertifioituja märkätila-asentajia ja taitavia laatoittajia, joilla on kokemusta myös isokokoisten laattojen asentamisesta. Meillä on vankkaa kokemusta vanhoista taloista ja myös erityisosaammista vaativista sisäilmaremonteista, äänieristysratkaisuista ja esteettömyysremonteista. 

Tilasuunnittelu

Huoneistoremontti sisältää toisinaan myös tilasuunnittelua. Kokeneiden asiantuntijoidemme avulla saat huoneistosi parhaat puolet esiin. Kun tilasuunnitelma tehdään huolella osana projektia, esimerkiksi luonnonvalo ja huoneiston koko saadaan hyödynnettyä parhaaseen potentiaaliinsa.

Tilamuutoksiin liittyvien väliseinätöiden lisäksi toteutamme kantavien seinien muutostöitä. Kantavien seinien purku- ja tukemistyö on usein rakennusluvan varaista toimintaa ja näissä on hyvä, että toteuttajalla on ennestään kokemusta työstä. Tukemistekniikoista toteutamme työt tarpeen mukaan joko teräsbetonipalkeilla tai uutuutena hiilikuitutangoilla, joka on toteutuksena jonkin verran nopeampi ja yksinkertaisempi, sekä myös vähemmän tilaa vievä.  Pystymme purkamaan niin oviaukkoja, kuin kokonaisia seiniäkin.

Keittiöremontti
Keittiöremontti

Kauttamme saat myös laadukkaat keittiöt

Keittiön toimivuuteen ja viihtyvyyteen kannattaa panostaa – onhan keittiö usein kodin keskipiste ja asunnon arvoon merkittävästi vaikuttava tekijä. Meiltä onnistuu myös kokonaisvaltainen keittiöremontti sekä vanhojen keittiöiden päivitykset. Palveluihimme kuuluu myös ammattitaitoinen kylpyhuoneremontti.

Teemme tiivistä yhteistyötä markkinoiden parhaiden keittiövalmistajien kanssa, joten voit halutessasi tilata keittiön kustannustehokkaasti kauttamme. Hoidamme pitkällä kokemuksella keittiöön liittyvät asennustyöt sekä tarvittavat pohjatyöt, kuten vanhan keittiön purkamisen. Meiltä kokonaisvaltainen huoneistoremontti Helsinki ja pk-seutu. Kysy lisää!

Rakennusliike Vanha Kaupunki Oy

Mechelininkatu 17 A
00100 Helsinki

Urakkatarjouspyynnöt

Lauri Peltonen 050 546 1674
Miika Leskinen 050 540 2994
info@vanhakaupunki.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Luotettava kumppani logo

Copyright © 2021 Rakennusliike Vanha kaupunki